Str. Principală nr.20, Schitu, Costinești. Tel : +40720-155-310

Single Blog Title

This is a single blog caption
3 Dec

La plimbare in largul marii, în Costinesti

Dacă ajungeţi în staţiunea tineretului, Costineşti, e musai să faceţi o plimbare în largul mării, cu vaporaşul. Este o experienţă unică, relaxantă, de care vă veţi aduce aminte, tot timpul, cu plăcere.

În centrul staţiunii Costineşti, atât pe lacul din localitate cât şi pe digul de la mare, găseşti cele mai mari şi bine dotate debarcadere de agrement din întreaga zonă. De la hidrobiciclete până la plimbări romantice cu vaporaşul, aici poţi găsi orice înseamnă agrement ecologic pe mare. Iar preţurile sunt aproape modice.

De la debarcaderul de pe lac puteţi închiria hidrobiciclete cu 25 lei ora, caiace cu 15 lei şi bărci cu 20 de lei ora. De asemenea, cei care doresc o amintire frumoasă de pe litoral pot opta pentru o plimbare în largul mării cu vaporaşul. Timp de jumătate de oră vă veţi simţi stăpânul mării, pentru un preţ de zece lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii. Un mare avantaj îl constituie faptul că pentru grupurile organizate toate preţurile se negociază. Însă, indiferent pentru ce formă de agrement optaţi, siguranţa şi confortul dumneavoastră vor fi pe primul plan pentru angajaţii debarcaderului.

Baza de agrement pe care acesta o administrează este cea mai mare din Costineşti, numărând 24 de hidrobiciclete, 16 caiace, şase bărcuţe şi un vaporaş.

 

Sursa : http://www.costinesti.org/debarcader/la-plimbare-in-largul-marii-in-costinesti.html

1 Response

Leave a Reply